Afghansk mynde

Afghansk mynde

Racehundens form: Afghansk mynde er en medium hunderace. Hanner kan blive 69 til 74 cm høy. Tæver kan blive 69 til 74 cm høy. Hanner vil 26 til 29 kg. Tæver vil 26 til 29 kg. Afghansk mynde har meget store hængende ører. Føttene er typisk fit lang. Afghansk mynde har en slank anatomi. Halen er kort og hengende. Denne hunderace har en lidt lang næse. Pælsen på afghansk mynde er langhåret.

Mere info om afghansk mynde: Forudsigelse år at leve for en afghansk mynde er 14 til 16 år. Hvalpe i kuldet er fra 7 til 15 valper. Hunderacen er fit efterspurgte og nokså enkel å snuse opp i salg annoncer.

Sundhed hos afghansk mynde: Desværre kan nogle hunde få reduceret sundhed . Afghansk mynde er en hunderace som har problemer med hoftedyslepsi. Det er hoftedyslepsi som er den mest almindelige årsag til artrit i hoften på hunden. Katarakt er en pest som afghansk mynde ofte får. Dette er en pest i øyet. Sygdomme ødelægger linsen af øjet i forskellige grader. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt hunderacen.

Afghansk mynde er en af de mindst intelligente racer. Hunde med lav IQ har typisk problemer at lære.

Afghansk mynde mister normale af sin pæls. Hunderacen kræver meget pelsstell.

Afghansk mynde bedst egnet til erfarne, så den kan være kompliceret å dressere. Hunderacen er mer overfølsom til end andre racer. Hunderacen kræver meget af bæredygtig træning .

Hundene er forsigtige om fremmedfolk. Kan være lidt aggressiv over andre hunde. Hunde kan være godt for ældre børn. Tendensen til at opføre sig som et rovdyr er i højeste grad i nærværelse af andre hunder.

De skaber beskedne støj. Kan leve i koldt klima. De er meget stort legesyge hvis de opfordres til noget. De har en stærk trang til at sætte ud på lange ekspeditioner på egen hånd, og bør holdes på en snor.

Gruppering af afghansk mynde: Afghansk mynde er opptatt i registeret til F.C.I.. De er plassert i seksjon «langhåret mynde» (10.1) i gruppen «mynde». F.C.I. mærke for afghansk mynde er 228 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2008-11-04. AKC (American Kennel Club) har satt hunderacen i «støvere». UKC (United Kennel Club) har hunderacen i «mynderne og pariahunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert hunderacen som «støvere».

Afghansk mynde er en uforlignelige jagt hund. En mynde er meget stort hurtigt og har godt syn til anden .

Afghansk mynde skabt i Afghanistan.

Afghansk mynde fotos

Afghansk mynde Afghansk mynde Afghansk mynde Afghansk mynde

Beslektede racer

Listen nedenfor viser en liste over racer lignende afghansk mynde:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Weimaraner
Weimaraner

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge online

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!