American Pit Bull Terrier

American Pit Bull Terrier

Racehundens struktur: American Pit Bull Terrier er en lidt stor hunderace. Hannerne er fra 41 til 61 centimeter høy. Tæverne er 36 til 61 centimeter høy. Hannerne er 16 til 29 kg tunge når fuld vokset. Tæverne er så tungt som 14 til 27 kg tunge når fuld vokset. American pit bull terrier har store halv-stående ører. Føttene er som regel normalt lang. American Pit Bull Terrier har en muskulære bygning. Halen er kort og hengende. Pælsen på american pit bull terrier er kort.

Ekstra info om american pit bull terrier: Den anslåede år at leve for en american pit bull terrier er 11 til 12 år. Hvalpe i kuldet er fra 5 til 10 valper. Hunderacen er smuk populære og nokså enkel å oppdage til salg. American Pit Bull Terrier er også kendt som American Pitbull, Pitbull Terrier. American hundens race navn på american pit bull terrier er American Pit Bull Terrier.

Sundhed hos american pit bull terrier: Desværre kan nogle hunde få reduceret sundhed .

American Pit Bull Terrier er en meget klogt hunderace. Mental stimulering er afgørende for trivselen.

American Pit Bull Terrier er ikke vanskeligt å dressere, og du behøver ikke nødvendigvis at have hund oplever at få en hund af denne hunderace. American Pit Bull Terrier er de racer som er minst sanselig og håndterer derfor sitt miljø.

Hunde er generelt meget behagelig af naturen, og er på ingen måde aggressiv eller reserveret mod ukendte mennesker. Er i sin natur meget aggressive over for andre hunde. Dette dyr kan ha rovdyr opførsel. Hunde af denne hunderace har en stærk tendens til at sip

De skaber beskedne støj. Ekstrem kulde er ikke noget for disse hunde. Dette er en meget legesyg hund. De har ikke nogen særlig lyst til at lægge ud på lange ture og vandre langt væk fra familien. Hunde af denne hunderace kan ha vanskeligheter til at opholde sig flere timer alene hjemme.

Klassificering: UKC (United Kennel Club) har hunderacen i «terriere».

American Pit Bull Terrier er en vagthund. Dette er en vag form for hund hund Sharp vage og formålet er at have en afskrækkende virkning og eventuelle angreb.

American Pit Bull Terrier er blevet brugt som kamphund. Hundekamper bruges til underholdning og til at tjene penge, og kan generere indtægter for involvertelir indstillet til kampen, ofte med døden til følge. Det er forbudt mod hundekampe i de fleste lande i verden.

American Pit Bull Terrier har sin oprindelse fra USA.

American Pit Bull Terrier fotos

American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Akita Inu
Akita Inu

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge online

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!