Basenji

Basenji

Hundens anatomi: Basenji er en lidt stor racehund. Hanner er fra 41 til 43 cm høy. Tæver er 38 til 41 cm høy. Hanner kan veje fra 10 til 12 kg tunge. Tæver er 9 til 11 kg tunge. Racehunden har store oppreiste ører. Bena er normalt normalt lang. Basenji har en muskulære form. Halen er kort og krummet. Pælsen på basenji er kort.

Ekstra fakta om racehunden: Den anslåede liv for en basenji er 10 til 12 år. Antallet af hvalpe er fra 4 til 6 valper. Racehunden er normalt ikke så udfordrende å oppdage til salg. Dette racehund har også andre navn: Congo Dog. Engelsk race navn på racehunden er Basenji.

Sundhed hos basenji: Desværre kan en betydelig del hunde af racen få betydelige sundhedsmæssige problemer. Mange hunde oplever problemer med sine øjne. Nyresygdom er ikke ualmindeligt. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt racehunden.

Basenji er nogle af de dummeste racehunder. Krav til mental stimulation vil være minimal i forhold til de racehunder, som er mere smart.

basenji mister ikke så meget pæls. Hunden kræver små stell af pelsen.

Basenji bedst egnet til erfarne, så den kan være udfordrende å dressere. Racehunden er mer sanselig sammenlignet med end andre racehunder. Racehunden kræver meget af fysisk træning.

Hundene er forsigtige om ikke-familiemedlemmer. Er i sin natur meget aggressive over for andre hunde. Hunde kan være godt for ældre børn. Dette dyr kan ha rovdyr opførsel.

Disse hunde skaber meget lav og små støj. Disse hunde liger ikke koldt klima. De kan løbe væk, hvis lejlighed byder sig. De kan godt være alene hjemme, hvis de vil.

Gruppering: Basenji er akseptert i databasen til FCI. De er plassert i seksjon «primitive spidshunder» (5.6) i gruppen «spidshunde». FCI i.d. for basenji er 43 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2000-01-24. AKC (American Kennel Club) har satt racehunden i «støvere». UKC (United Kennel Club) har racehunden i «mynderne og pariahunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racehunden som «støvere».

Basenji tilhører gruppen primitive . Disse har ibeholdt egenskaber fra urhunden.

Basenji kommer fra Afrika.

Basenji foto

Basenji Basenji Basenji Basenji Basenji Basenji Basenji Basenji

Tilsvarende racehunder

Har vi opført et lille udvalg med racehunder lignende basenji:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Maltese
Maltese

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge online

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!