Beagle

Beagle

Hundens form: Beagle er en mellem store hunderace. Hanner kan ha en højde på 36 til 41 cm høy. Tæver kan blive 33 til 38 cm høy. Hanner veje 10 til 11 kg. Tæver er 9 til 10 kg. Racehunden har et potentiale til at blive overvægtige, hvis virksomheden ikke får en ordentlig ernæring og passende motion. Racehunden har store hængende ører. Bena er typisk groft kort. Beagle har en groft vanlig anatomi. Halen er medium lang og hengende. Pælsen på beagle er kort.

Forskellige fakta om racehunden: Forventes liv for en beagle er 12 til 15 år. Antallet af hvalpe er fra 2 til 14 valper. Racehunden er attraktive og let å finde i annoncer.

Sundhed hos beagle: Desværre kan mange få svækket helbred. Beagle er en hunderace som har lidelser forbundet med hoftedyslepsi. Det er især store og kæmpe stor Racer som har lidelser forbundet med hoftedyslepsi. Øjenlåg problemer er ikke ualmindeligt. Racehunden kan få epilepsi. Mange hunde oplever problemer med sine øjne. Hundene kan få problemer med lavt stofskifte. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt racehunden.

Beagle er ikke så meget meget oppvagt sammenlignet med andre racehunder.

Beagle mister medium af sin pæls. Hunden kræver små stell af pelsen.

Beagle bedst egnet til erfarne, så den kan være problem-fyldt å dressere. Dette er temmelig energiske dyr og har ingen problemer med at tilslutte sig den lange og krævende vandreture. Racehunden kræver medium bæredygtig træning .

Hunde er generelt meget komfortable af naturen, og er på ingen måde aggressiv eller reserveret mod outsidere. Aldrig uartig over den anden hunde. Disse hunde er børnevenlige og er fremragende i familier med børn. Dette dyr kan ha rovdyr opførsel. Hunde af denne hunderace har en stærk tendens til at tygge

Disse hunde er kendt for at skabe mye støj. Disse vil kommunikere ved at vræle. Stamfaren gråulvene hyler også, så det er måske ikke så mærkeligt. Ekstrem kulde er ikke noget for disse hunde. De er meget legesyge hvis de opfordres til noget. De har en stærk trang til at sætte ud på lange ekspeditioner på egen hånd, og bør holdes på en snor.

Gruppering af beagle: Beagle er akseptert i databasen til F.C.I.. De er plassert i seksjon «sporhunde» (6.1) i gruppen «drivende hunde og sporhunde». F.C.I. mærke for beagle er 161 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 1987-06-24. AKC (American Kennel Club) har satt racehunden i «støvere». UKC (United Kennel Club) har racehunden i «spor hunder». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racehunden som «støvere».

Beagle er en jagthund. Sporhunde er jagthunder som anvender især udviklet lugtesans, når de er involveret i jagt. Sporhunder har fremragende lugt forstand.

Beagle kommer fra England.

Beagle foto

Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle

Beslektede racehunder

Under en liste over racehunder som har ligheder med beagle:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Schipperke
Schipperke

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen ekstra penge

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!