Malinois

Malinois

Hundens udseende: Malinois er en stor hund. Hannerne kan blive 61 til 66 centimeter høy. Tæverne kan ha en højde på 56 til 61 centimeter høy. Hannerne bruger at afveje 29 til 34 kilogram. Tæverne veje 25 til 29 kilogram. Racehunden har store stående ører. Bena er generelt snarere lang. Malinois har en atletisk krop. racehunden har et Array firkantet krop. Halen er gennemsnitlige lang og hengende. Denne hund har en lidt lang næse. Pælsen på malinois er kort.

Mere fakta om racehunden: Forudsigelse liv for en malinois er 12 til 14 år. Antallet af hvalpe er fra 6 til 10 valper. Racehunden er snarere populære og nokså let å snuse opp i markedet. Malinois er også benævnt Malinois, Belgian Shepherd Malinois, Belgian Shepherd Dog, Chien de Berger Belge. Navn på racehunden er Belgian Malinois.

Sundhedsproblemer hos malinois: Desværre kan nogle hunde af racen få svækket helbred.

Malinois er mellem racehunder med høyest intelligens. Hvis en sådan hund ikke stimuleres mentalt kan den få udfordringer at tilpasse seg.

Malinois mister gennemsnitlige af sin pæls. Hunden kræver små stell af pelsen.

Malinois er rigelige lettlært og overhode ikke problem å dressere. Dette er en god hund for uerfarne. Malinois er en overfølsom hund g det er derfor let modtagelige for uddannelse. Disse hunde har masser af energi. Racehunden kræver meget af trim.

Hunde kan være mistænksom og vagt over fremmede. Kan være lidt aggressiv over andre hunde. Tendensen til at opføre sig som et rovdyr er i højeste grad i nærværelse af andre hunder. Hunde af denne hund har en stærk tendens til at tygge på alt det kommer på tværs

Disse hunde er kendt for at skabe mye støj. Kan leve i koldt klima. Dette er en meget legesyg hund. Disse hunde skal holdes på en snor, om ikke kan de løbe væk.

Malinois gruppering: Malinois er inntatt i databasen til Internasjonale Kennelklubber. De er plassert i seksjon «fårehunder» (1.1) i gruppen «bruks- og hyrdehunder». Internasjonale Kennelklubber mærke for malinois er 15 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2001-03-13. AKC (American Kennel Club) har satt racehunden i «hyrdehunder». UKC (United Kennel Club) har racehunden i «hyrdehunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racehunden som «hyrdehunde».

Malinois er egnede som politihund. Disse hunde er egnede til politimæssige opgaver, der går på at sikre den offentlige orden. De beskytter officer og arbejder afskrækkende.

Malinois er en fremragende hyrdehund. Kooli, Kelpie og grænsen Collie er de tre mest populære hyrde hunde i verden.

Malinois er en fremragende vagthund. Det kan angribe indtrængere og forsvare ejeren og hans interesser.

Malinois var forædlet i den Belgien.

Malinois foto

Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois Malinois

Lignende racehunder

Under lister af racehunder lignende malinois:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Bassethund
Bassethund

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge nu

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!