Bichon Frise

Bichon Frise

Racehundens form: Bichon Frise er en halvvoksen race. Hanner er fra 23 til 30 cm høy. Tæver kan blive 23 til 28 cm høy. Hanner vil 3 til 5 kg hos voksne. Tæver vil 3 til 5 kg hos voksne. Bichon frise har store hængende ører. Føttene er typisk fit kort. Bichon Frise har en fit vanlig anatomi. Halen er kort og hengende. Næsenpartiet er fit kort. Pælsen på bichon frise er langhåret og sjeggete i ansigtet.

Ekstra info om bichon frise: Den anslåede år at leve for en bichon frise er 15 til 19 år. Hvalpe i kuldet er fra 1 til 6 valper. Hunderacen er efterspurgte og enkel å oppdage i annoncer. Andre lydenderne på hunderacen er Bichon à poil frisé. Den engelske kaldenavn på bichon frise er Bichon Frise.

Sundhed hos bichon frise: Desværre kan nogle hunde få helbredsproblemer. Katarakt er en pest som bichon frise ofte får. Dette er en pest i øyet. Sygdomme ødelægger linsen af øjet i forskellige grader. øre infektioner er almindelig hos Bichon Frise. Hudlidelser er almindelig hos hunderacen. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt hunderacen.

Bichon Frise er en meget stort oppvagt race. Mental stimulering er et must for trivselen.

Hunderacen er hypoallergenisk. Hypoallergenic er et begreb, der blev brugt første gang i markedsføring at beskrive de allergi-venlig kosmetik og tekstiler. Ordet kommer fra Hypo Hvilket på græsk betyder under normale. bichon frise mister ikke så meget pæls. Dyret kræver normale med pelsstell.

Bichon Frise er ikke problem-fyldt å dressere, og du behøver ikke nødvendigvis at have hund oplever at få en hund af denne race. Hunderacen er mer sanselig til end andre racer. Hunderacen kræver beskedne bæredygtig træning .

Hunde er generelt meget stort mild af naturen, og er på ingen måde aggressiv eller reserveret mod fremmedfolk. Aldrig uartig over den anden hunde. Hunde er gode med børn. Hunde har ikke helt udtalt rovdyr instinkter.

Disse hunde kan skabe meget støy. Dette er en meget legesyg hund. De har ikke nogen særlig lyst til at lægge ud på lange ture og vandre langt væk fra familien. Hunde af denne race kan ha vanskeligheter til at opholde sig flere timer alene hjemme. Disse hunde kan leve i en lejlighed.

Godkendte kennel klubber: Bichon Frise er opptatt i registeret til F.C.I.. De er plassert i seksjon «bichon type» (9.1) i gruppen «selskabshunde». F.C.I. ID for bichon frise er 215 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 1972-01-10. AKC (American Kennel Club) har satt hunderacen i «non-sport hunde». UKC (United Kennel Club) har hunderacen i «selskabshunder». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert hunderacen som «ikke-sport».

Bichon Frise er fremragende selskabshunder.

Bichon Frise skabt i Belgien.

Bichon Frise fotos

Bichon Frise Bichon Frise Bichon Frise Bichon Frise Bichon Frise Bichon Frise Bichon Frise Bichon Frise

Beslektede racer

Nedenfor er et udvalg racer med ligheder til bichon frise:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Border Collie
Border Collie

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Deltidsjob

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!