Border Collie

Border Collie

Hundens form: Border Collie er en lidt stor race. Hanner er fra 48 til 56 cm høy. Tæver kan blive 46 til 53 cm høy. Hanner kan veje fra 14 til 20 kg hos voksne. Tæver er 12 til 19 kg hos voksne. Racehunden har store semi-hængende ører. Bena er typisk normalt lang. Border Collie har en til en vis grad vanlig anatomi. Halen er kort og hengende. Pælsen på border collie er langhåret.

Ekstra fakta om racehunden: Den anslåede liv for en border collie er 12 til 15 år. Antallet af hvalpe er fra 4 til 8 valper. Racehunden er attraktive og let å oppdage i annoncer.

Sundhed hos border collie: Desværre kan en betydelig del hunde af racen få svækket helbred. Border Collie er en race som har problemer med hoftedyslepsi. Det er især store og kæmpe stor Racer som har problemer med hoftedyslepsi. Denne racehunden kan få PRA sygdom. Hunde, der lider af denne sygdom bliver ofte blind. PRA er en gruppe genetiske sygdomme, som forekommer ved nogle racehunder. Racehunden kan få epilepsi. I mange tilfælde er der døvhed i denne race. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt racehunden.

Border Collie er en af de racehunder med høyest IQ. Hvis en sådan race ikke stimuleres mentalt kan den få udfordringer at tilpasse seg.

Border Collie mister medium af sin pæls. Dyret kræver medium med stell af pelsen.

Border Collie er voldsomt lettlært og overhode ikke avancerede å dressere. Dette er en god hund for uerfarne. Border Collie er en sanselig hund g det er derfor let modtagelige for træning. Disse hunde har masser af energi. Racehunden kræver et parti af bæredygtig træning .

Hundene er forsigtige om ikke-familiemedlemmer. Tendens til at være aggressiv andre hunde. Hunde er gode med børn. Tendensen til at opføre sig som et rovdyr er i højeste grad i nærværelse af andre hunder.

Disse hunde er kendt for at skabe mye støj. Kan leve i koldt klima. Dette er en meget legesyg hund. De holde op tidspunkt i nærheden af ejeren, snarere end at undslippe langs om ekspeditioner. Hunde af denne race kan ha vanskeligheter til at opholde sig flere timer alene hjemme.

Godkendte kennel klubber: Border Collie er akseptert i databasen til F.C.I.. De er plassert i seksjon «fårehunder» (1.1) i gruppen «bruks- og hyrdehunder». F.C.I. mærke for border collie er 297. AKC (American Kennel Club) har satt racehunden i «hyrdehunder». UKC (United Kennel Club) har racehunden i «hyrdehunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racehunden som «hyrdehunde».

Border Collie er en uforlignelige hyrdehund. Kooli, Kelpie og grænsen Collie er de tre mest populære hyrde hunde i verden.

Border Collie kommer fra Storbritannien.

Border Collie foto

Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie Border Collie

Beslektede racehunder

Under et udvalg racehunder med ligheder til border collie:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Cairn Terrier
Cairn Terrier

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge online

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!