Bullterrier

Bullterrier

Bullterrier anatomi: Bullterrier er en mellemstor racehund. Hanner er 51 til 61 cm høy. Tæver er 51 til 61 cm høy. Hanner bruger at afveje 20 til 36 kg tunge. Tæver kan veje fra 20 til 36 kg tunge. Racen har et potentiale til at blive overvægtige, hvis virksomheden ikke får en ordentlig ernæring og passende motion. Hunden har store oppreiste ører. Beina er normalt snarere kort. Bullterrier har en muskulære form. Halen er kort og hengende. Pælsen på bullterrier er kort.

Anden information om hunden: Beregnet alder for en bullterrier er 10 til 12 år. Antallet af hvalpe i kuldet er fra 1 til 9 valper. Hunden er normalt ikke så omfattende å finde på markedet. Bullterrier er også benævnt Standard Bull Terrier, English Standard Bull Terrier. Engelsk race navn på hunden er Bull Terrier.

Sundhed hos bullterrier: Desværre kan nogle hunde af racen få sundhedsproblem. Problemer med huden er standard hos racen. I mange tilfælde er der døvhed i denne racehund. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt racen.

Bullterrier er en rigelige smart racehund. Mental stimulering er uundværlig for trivselen.

Bullterrier mister moderat af sin pæls. Hunden kræver minimal pleie af pelsen.

Bullterrier er rigelige lettlært og overhode ikke omfattende å dressere. Dette er en god hund for uerfarne. Bullterrier er en fintfølende hund g det er derfor let modtagelige for lydighed. Dette er temmelig energiske dyr og har ingen problemer med at tilslutte sig den lange og krævende vandreture. Racen kræver meget af fysisk træning.

Hundene er normalt velgjørende mod gæster. Er i sin natur meget aggressive over for andre hunde. Disse hunde er børnevenlige og er fremragende i familier med børn. Tendensen til at opføre sig som et rovdyr er i højeste grad i nærværelse af andre hunder. Hunde af denne racehund har en stærk tendens til at sip med din mund i spil

Disse hunde er kendt for at skabe mye støj. De er rigelige legesyge hvis de opfordres til noget. De har en stærk trang til at sætte ud på lange ekspeditioner på egen hånd, og bør holdes på en snor. De kan godt være alene hjemme, hvis de vil.

Gruppering: Bullterrier er inbefattet i grupperingen til FCI. De er plassert i seksjon «bulltype terriere» (3.3) i gruppen «terriere». FCI I.D. for bullterrier er 11 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2008-11-04. AKC (American Kennel Club) har satt racen i «terrier». UKC (United Kennel Club) har racen i «terriere». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racen som «terriere».

Bullterrier er blevet brugt som kamphund. Hundekamper er en blod sport, hvor hunden er sat til at kæmpe, ofte med døden til følge. Hundekampe er heldigvis ulovligt i de fleste steder i verden.

Bullterrier har sin oprindelse fra England.

Bullterrier fotos

Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier

Tilsvarende hunderacer

Her er et lille udvalg med hunderacer lignende bullterrier:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Schnauzer
Schnauzer

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge online

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!