Engelsk bulldog

Engelsk bulldog

Racehundens struktur: Engelsk bulldog er en medium hunderace. Hannerne er 30 til 41 centimeter høy. Tæverne er 30 til 41 centimeter høy. Hannerne er så tungt som 24 til 25 kg tunge når fuld vokset. Tæverne er så tungt som 22 til 23 kg tunge når fuld vokset. Hunderacen har et potentiale til at blive overvægtige, hvis virksomheden ikke får en ordentlig ernæring og passende motion. Engelsk bulldog har store hængende ører. Føttene er som regel relativt kort. Engelsk bulldog har en muskulære bygning. Næsen er meget kort. Pælsen på engelsk bulldog er kort.

Forskelligartet info om engelsk bulldog: Forventet år at leve for en engelsk bulldog er 7 til 9 år. Hvalpe i kuldet er fra 4 til 5 valper. Prisen på en engelsk bulldog hunderace er 24500 kroner. Hund til salg kan have forskellige priser på forskellige steder på grund af forskellige efterspørgsel på markedet. Hunderacen er populære og enkel å oppdrive i markedet. Andre betegnelser for denne hunderacen English Bulldog, British Bulldog. American hundens race navn på engelsk bulldog er Bulldog.

Sundhed hos engelsk bulldog: Desværre kan nogle få sundhedsproblemer. Hudrelaterte problemer er udbredt hos hunderacen. Øjenlåg problemer er ikke ualmindeligt. Hjertefeil og hjertestopp er en hyppig pest hos denne hunderace. Heteslag forekomme hyppigere end i andre racer. Problemer med åndedrætsorganerne kan forekomme. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt hunderacen.

Engelsk bulldog er de mindst intelligente racer. En hunderace med lavere intelligens kræver mindre mental lydighed uddannelse.

Engelsk bulldog mister medium af sin pæls. Hunden kræver beskedne pelsstell.

Engelsk bulldog er medium problem å dressere. Disse hunde har beskedne energi til andre racer. Disse hunde kan meget vel gerne slappe af på sofaen med dig, men alle hunde skal luftes mindst to gange hver dag. Hunderacen kræver medium fysisk træning.

Tendens til at være aggressiv andre hunde. Disse hunde er børnevenlige og er fremragende i familier med børn. Dette dyr kan ha rovdyr opførsel.

. Engelsk bulldog passer ikke ind i varme klimaer. Ekstrem kulde er ikke noget for disse hunde. De holde op tidspunkt i nærheden af ejeren, snarere end at undslippe langs om ekspeditioner. Disse hunde kan leve i en lejlighed.

Klassificering: Engelsk bulldog er includert i registeret til Fédération Cynologique Internationale. De er plassert i seksjon «molosser» (2.2) i gruppen «pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder». Fédération Cynologique Internationale identifikation for engelsk bulldog er 149 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2004-03-24. AKC (American Kennel Club) har satt hunderacen i «non-sport hunde». UKC (United Kennel Club) har hunderacen i «selskabshunder». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert hunderacen som «ikke-sport».

Engelsk bulldog er en vagthund. Dette er en vag form for hund hund Sharp vage og formålet er at have en afskrækkende virkning og eventuelle angreb.

Engelsk bulldog har sin oprindelse fra England.

Engelsk bulldog fotos

Engelsk bulldog Engelsk bulldog Engelsk bulldog

Relaterte racer

Under udvalgte racer som svarer til engelsk bulldog:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Schipperke
Schipperke

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge online

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!