Kaukasisk ovtcharka

Kaukasisk ovtcharka

Kaukasisk ovtcharka udseende: Kaukasisk ovtcharka er en kæmpe renracet hund. Hannerne er 64 til 71 centimeter høy. Tæverne kan ha en højde på 64 til 71 centimeter høy. Hannerne kan veje fra 45 til 70 kilo. Tæverne er 41 til 68 kilo. Hunden har store hængende ører. Beina er generelt til en vis grad lang. Kaukasisk ovtcharka har en massive krop. Halen er kort og høystillt. Næsenpartiet er til en vis grad kort. Pælsen på kaukasisk ovtcharka er langhåret.

Anden information om hunden: Beregnet alder for en kaukasisk ovtcharka er 10 til 11 år. Hunden er generelt ikke så kompliceret å finde i salg annoncer. Dette renracet hund har også andre navn: Caucasian Ovtcharka, Kavkazskaïa Ovtcharka, Ovcharka, Caucasian Owtcharka. Engelsk betegnelse på hunden er Caucasian Shepherd Dog.

Kaukasisk ovtcharka mister voldsomt, meget pæls. Racen er derfor ikke det bedste valg for allergikere. Hunderacen kræver en mængde pleie af pelsen.

Racen kræver normal trim.

Hunde er generelt mistænkelige mod ikke-familiemedlemmer og kan blive aggresiv. Tendens til at være aggressiv andre hunde. Hunde er gode med børn.

Kaukasisk ovtcharka og kennelklubber: Kaukasisk ovtcharka er godkjent i grupperingen til Internasjonale Kennelklubber. De er plassert i seksjon «molosser» (2.2) i gruppen «pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder». Internasjonale Kennelklubber I.D. for kaukasisk ovtcharka er 328 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 1985-01-30. UKC (United Kennel Club) har racen i «vagthunde».

Kaukasisk ovtcharka er en hyrdehund. Det er velegnet til at beskytte husdyrbestande.

Kaukasisk ovtcharka er spidshund. Chow Chow, Alaska Mala Mute, Shiba Inu, Siberian Husky og Samoyed er eksempler på forkant med hunde-væddeløb.

Kaukasisk ovtcharka er en fint hyrdehund. Hyrdehunder er blevet uddannet til at adlyde verbale kommandoer samt whistle og krop.

Kaukasisk ovtcharka er en fint vagthund. De kan bruges som angriber hunde og er i stand til at beskytte ejeren og ejendom.

Kaukasisk ovtcharka oprindeligt fra Rusland.

Kaukasisk ovtcharka fotos

Kaukasisk ovtcharka Kaukasisk ovtcharka Kaukasisk ovtcharka Kaukasisk ovtcharka Kaukasisk ovtcharka Kaukasisk ovtcharka Kaukasisk ovtcharka Kaukasisk ovtcharka Kaukasisk ovtcharka Kaukasisk ovtcharka Kaukasisk ovtcharka

Lignende hunderacer

Her er nogle andre hunderacer med de samme egenskaber som kaukasisk ovtcharka:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Golden Retriever
Golden Retriever

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen ekstra penge

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!