Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel

Racehundens anatomi: Cavalier King Charles Spaniel er en små hund. Hanner er 30 til 33 cm høy. Tæver er 30 til 33 cm høy. Hanner bruger at afveje 5 til 8 kilo. Tæver vil 5 til 8 kilo. Cavalier king charles spaniel har rigelige store hængende ører. Føttene er normalt snarere kort. Cavalier King Charles Spaniel har en snarere vanlig form. Halen er kort og hengende. Næsen er rigelige kort. Pælsen på cavalier king charles spaniel er halvlang.

Forskelligartet info om cavalier king charles spaniel: Forventet år at leve for en cavalier king charles spaniel er 9 til 14 år. Prisen på en cavalier king charles spaniel hund er 14000 kroner. Hund til salg kan have forskellige priser på forskellige steder på grund af forskellige efterspørgsel på markedet. Hunderacen er snarere efterspurgte og nokså enkel å oppdrive i annoncer. Cavalier King Charles Spaniel er også benævnt Ruby Spaniel, Blenheim Spaniel. Engelske navn på cavalier king charles spaniel er Cavalier King Charles Spaniel.

Sundhed hos cavalier king charles spaniel: Desværre kan nogle hunde af racen få sundhedsproblemer. Cavalier King Charles Spaniel er en hund som har problemer med hoftedyslepsi. Det er hoftedyslepsi som er den mest almindelige årsag til artrit i hoften på hunden. Mange hunde oplever problemer med sine øjne. Hjertefeil og hjertestopp er en hyppig pest hos denne hund. De kan få Luxating Patella, en lidelse, der påvirker knæ.

Cavalier King Charles Spaniel er en rigelige smart hund. Mental stimulering er obligatorisk for trivselen.

Cavalier King Charles Spaniel mister normale af sin pæls. Dyret kræver normale med pelsstell.

Cavalier King Charles Spaniel er ikke avancerede å dressere, og du behøver ikke nødvendigvis at have hund oplever at få en hund af denne hund. Cavalier King Charles Spaniel er nogle af de racer som er minst følsom og håndterer derfor sitt miljø. Hunderacen kræver beskedne fysisk træning.

Hundene er normalt venlige mod gæster. Aldrig uartig over den anden hunde. Hunde kan være godt for ældre børn.

. Cavalier King Charles Spaniel trives ikke så godt i varmen. Dette er en meget legesyg hund. De har ikke nogen særlig lyst til at lægge ud på lange ture og vandre langt væk fra familien. Hunde af denne hund kan ha vanskeligheter til at opholde sig flere timer alene hjemme. Disse hunde kan leve i en lejlighed.

Cavalier King Charles Spaniel klassificering: Cavalier King Charles Spaniel er opptatt i registeret til FCI. De er plassert i seksjon «engelsk toy spaniel» (9.7) i gruppen «selskabshunde». FCI identifikation for cavalier king charles spaniel er 136 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2008-11-04. AKC (American Kennel Club) har satt hunderacen i «toy». UKC (United Kennel Club) har hunderacen i «selskabshunder». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert hunderacen som «toy».

Cavalier King Charles Spaniel er fremragende selskabshunder.

Cavalier King Charles Spaniel skabt i England.

Cavalier King Charles Spaniel fotos

Cavalier King Charles Spaniel Cavalier King Charles Spaniel Cavalier King Charles Spaniel Cavalier King Charles Spaniel Cavalier King Charles Spaniel Cavalier King Charles Spaniel Cavalier King Charles Spaniel Cavalier King Charles Spaniel Cavalier King Charles Spaniel

Tilsvarende racer

Under en række racer med samme anvendelse som cavalier king charles spaniel:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Yorkshire Terrier
Yorkshire Terrier

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen ekstra penge

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!