Chihuahua

Chihuahua

Chihuahua anatomi: Chihuahua er en hund. Hanner kan ha en højde på 15 til 23 cm høy. Tæver er 15 til 23 cm høy. Hanner er så tungt som 1 til 3 kilo. Tæver kan veje fra 1 til 3 kilo. Hunden har store oppreiste ører. Beina er normalt normalt lang. Chihuahua har en nem form. Halen er moderat lang og hengende. Næsenpartiet er relativt kort. Pælsen på chihuahua er halvlang.

Forskellige information om hunden: Forventes alder for en chihuahua er 15 til 18 år. Racen er elskede og let å finde til salg. Andre betegnelser for denne racen Chihuahueño, Smooth-haired Chihuahua, Long-haired Chihuahua, Chiwawa. Engelske navn på hunden er Chihuahua.

Sundhed hos chihuahua: Desværre kan nogle få sundhedsproblem. Mange hunde oplever problemer med sine øjne. Problemer med tænder og tand kødet meget vanlig. Hjertefeil og hjertestopp er en hyppig sygdom hos denne hund. De kan få Luxating Patella, en lidelse, der påvirker knæ. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt racen.

Denne racehund har moderat IQ i modsætning til andre hunderacer.

Chihuahua mister moderat af sin pæls. Dyret kræver moderat med pleie af pelsen.

Chihuahua er moderat udfordrende å dressere. Chihuahua er en sensibel hund g det er derfor let modtagelige for lydighed. Racen kræver minimal fysisk træning.

Hunde kan være mistænksom og vagt over fremmede. Tendens til at være aggressiv andre hunde. Hunde kan være godt for ældre børn. Har næsten ingen negative rovdyr instinkt.

Disse hunde er kendt for at skabe mye støj. Disse hunde liger ikke koldt klima. De har ikke nogen særlig lyst til at lægge ud på lange ture og vandre langt væk fra familien. Hunde af denne hund kan ha vanskeligheter til at opholde sig flere timer alene hjemme. De kan godt leve i en mindre lejlighed.

Chihuahua klassificering: Chihuahua er inbefattet i grupperingen til FCI. De er plassert i seksjon «chihuahuen» (9.6) i gruppen «selskabshunde». FCI I.D. for chihuahua er 218 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2004-03-24. AKC (American Kennel Club) har satt racen i «toy». UKC (United Kennel Club) har racen i «selskabshunder». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racen som «toy».

Chihuahua er fremragende selskabshunder.

Chihuahua har sin oprindelse fra Mexico.

Chihuahua fotos

Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua

Tilsvarende hunderacer

Her er en række hunderacer der ligner chihuahua:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Skotsk terrier
Skotsk terrier

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Deltidsjob

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!