Chow Chow

Chow Chow

Chow Chow struktur: Chow Chow er en stor hunderace. Hannerne er fra 46 til 56 centimeter høy. Tæverne er 46 til 56 centimeter høy. Hannerne er 20 til 32 kg. Tæverne er 20 til 32 kg. Hunden har lille reiste ører. Chow Chow har en massive bygning. Halen er kort og krummet. Næsenpartiet er smuk kort. Pælsen på chow chow er langhåret.

Ekstra information om hunden: Den anslåede alder for en chow chow er 14 til 16 år. Prisen på en chow chow hunderace er 24500 kroner. Hvad en hund er imidlertid afhængig af kvaliteten af de individuelle og udnyttelse. Racen er populære og let å oppdage til salg. Chow Chow er også kendt som Chow. Engelsk race navn på hunden er Chow Chow.

Sundhed hos chow chow: Desværre kan nogle hunde få sundhedsproblem. Chow Chow er en hunderace som lide af hoftedyslepsi. Blandt de større hunderacer er desværre hoftedyslepsi en typisk sygdom. Hudlidelser er almindelig hos racen. Øjenlåg problemer er ikke ualmindeligt.

Chow Chow er de mindst smarte hunderacer. En hunderace med lavere intelligens kræver mindre mental dressur.

Chow Chow mister normal af sin pæls. Dyret kræver normal med pleie af pelsen.

Chow Chow bedst egnet til erfarne, så den kan være vanskeligt å dressere. Disse dyr er ikke de mest energiske hund i verden. Racen kræver normal fysisk træning.

Hunde kan være mistænksom og vagt over fremmede. Tendens til at være aggressiv andre hunde. Hunde er gode med børn. Dette dyr kan ha rovdyr opførsel. Disse hunde har ikke nogen irriterende tendenser til sip eller bide i spillet, ikke tygge på tingene, Og lad som regel sko og være i fred.

Disse hunde skaber meget lav og minimal støj. Chow Chow trives ikke så godt i varmen. Disse hunde kan håndtere ekstrem kulde meget godt. Dette er en af de mindre legesyge hunderacer. De har ikke nogen særlig lyst til at lægge ud på lange ture og vandre langt væk fra familien. Denne hunderace kan ofte være alene hjemme uden problemer.

Klassificering: Chow Chow er godkjent i grupperingen til Fédération Cynologique Internationale. De er plassert i seksjon «aisatiske spidshunde og relaterede hunderacer» (5.5) i gruppen «spidshunde». Fédération Cynologique Internationale I.D. for chow chow er 205 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 1987-06-24. AKC (American Kennel Club) har satt racen i «non-sport hunde». UKC (United Kennel Club) har racen i «spidshunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racen som «ikke-sport».

Chow Chow er spidshund. Chow Chow, Alaska Mala Mute, Shiba Inu, Siberian Husky og Samoyed er eksempler på forkant med hunde-væddeløb.

Chow Chow er en vagthund. De kan bruges som angriber hunde og er i stand til at beskytte ejeren og ejendom.

Chow Chow oprindeligt fra Kina.

Chow Chow fotos

Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow

Relaterte hunderacer

Her er et lille udvalg hunderacer der kan være af interesse, hvis du liger chow chow:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Shar Pei
Shar Pei

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen ekstra penge

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!