Coton De Tulear

Coton De Tulear

Coton De Tulear form: Coton De Tulear er en hunderace. Hanner er 25 til 30 cm høy. Tæver kan blive 25 til 30 cm høy. Hanner veje 5 til 7 kg. Tæver kan veje fra 5 til 7 kg. Hunden har store hængende ører. Beina er typisk groft kort. Coton De Tulear har en groft vanlig anatomi. Halen er kort og hengende. Næsenpartiet er groft kort. Pælsen på coton de tulear er halvlang.

Forskelligartet information om hunden: Forventet alder for en coton de tulear er 14 til 16 år. Racen er groft elskede og nokså let å oppdrive på hundemarkedet.

Sundhed hos coton de tulear: Desværre kan mange få sundhedsproblem.

Coton De Tulear er en meget oppvagt hunderace. Mental stimulering er essentielle for trivselen.

Racen er hypoallergenisk. Dem, der får allergiske reaktioner af hunden bør være opmærksomme på, at en hypoallergenic hund også kan forårsage allergiske reaktioner. Allergener fra hund fundet i pels, spyt, urin, slim og hårrøtter Celler, der falder af dyret. coton de tulear mister ikke så meget pæls. Hunderacen kræver omfattende pleie af pelsen.

Coton De Tulear er ikke å dressere, og du behøver ikke nødvendigvis at have hund oplever at få en hund af denne hunderace. Coton De Tulear er en følsom hund g det er derfor let modtagelige for lydighed. Racen kræver minimal bæredygtig træning .

Hundene er forsigtige om outsidere. Aldrig uartig over den anden hunde. Disse hunde er børnevenlige og er fremragende i familier med børn. Har næsten ingen negative rovdyr instinkt.

De skaber minimal støj. Dette er en meget legesyg hund. Disse hunde skal holdes på en snor, om ikke kan de løbe væk. Hunde af denne hunderace kan ha vanskeligheter til at opholde sig flere timer alene hjemme. De kan godt leve i en mindre lejlighed.

Gruppering af coton de tulear: Coton De Tulear er inbefattet i grupperingen til F.C.I.. De er plassert i seksjon «bichon type» (9.1) i gruppen «selskabshunde». F.C.I. I.D. for coton de tulear er 283 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 1999-11-25. UKC (United Kennel Club) har racen i «selskabshunder». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racen som «toy».

Coton De Tulear er fremragende selskabshunder.

Coton De Tulear har sin oprindelse fra Madagaskar.

Beslektede hunderacer

Her er en liste over hunderacer som har ligheder med coton de tulear:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Newfoundlænder
Newfoundlænder

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen ekstra penge

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!