Dachshund

Dachshund

Racehundens struktur: Dachshund er en halvvoksen hunderace. Hannerne er fra 36 til 46 centimeter høy. Tæverne er 36 til 46 centimeter høy. Hannerne veje 4 til 9 kg. Tæverne er så tungt som 4 til 9 kg. Hunderacen har et potentiale til at blive overvægtige, hvis virksomheden ikke får en ordentlig ernæring og passende motion. Dachshund har store hængende ører. Dachshund har en lang bygning. Halen er kort og høystillt. Denne hunderace har en lidt lang næse. Pælsen på dachshund er halvlang.

Ekstra info om dachshund: Den anslåede år at leve for en dachshund er 12 til 15 år. Hunderacen er populære og enkel å oppdage i markedet. Hunderacen også har andre navn, såsom Standard Dachshund, Miniature Dachshund, Rabbit Dachshund. Engelsk race navn på dachshund er Dachshund.

Sundhed hos dachshund: Desværre kan mange få helbredsproblemer. Hudlidelser er udbredt hos hunderacen. Mange hunde oplever problemer med sine øjne. Problemer med ryggen er normalt. Hjertefeil og hjertestopp er en hyppig pest hos denne hunderace. Diabetes er et problem med racen. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt hunderacen.

Denne hunderacen har medium intelligens til andre racer.

Dachshund mister medium af sin pæls. Dyret kræver medium med pelsstell.

Dachshund er medium problem å dressere. Dachshund er de racer som er minst sanselig og håndterer derfor sitt miljø. Hunderacen kræver medium fysisk træning.

Hundene er forsigtige om outsidere. Aldrig uartig over den anden hunde. Hunde kan være godt for ældre børn. Tendensen til at opføre sig som et rovdyr er i højeste grad i nærværelse af andre hunder.

Disse hunde er kendt for at skabe mye støj. Disse hunde skal holdes på en snor, om ikke kan de løbe væk. Disse hunde kan leve i en lejlighed.

Klassificering: Dachshund er includert i registeret til Fédération Cynologique Internationale. De er plassert i seksjon «gravhund» (4.1) i gruppen «gravhund». Fédération Cynologique Internationale ID for dachshund er 148 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2001-03-13. AKC (American Kennel Club) har satt hunderacen i «støvere». UKC (United Kennel Club) har hunderacen i «spor hunder». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert hunderacen som «støvere».

Dachshund er en hunderace til jagt. Sporhunde er jagthunder som anvender især udviklet lugtesans, når de er involveret i jagt. En Sporhunder bistår jæger at spore ændringer.

Dachshund har sin oprindelse fra Tyskland.

Dachshund fotos

Dachshund Dachshund Dachshund Dachshund Dachshund Dachshund Dachshund Dachshund

Relaterte racer

Nedenfor er et lille udvalg racer der kan være af interesse, hvis du liger dachshund:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Samojed hund
Samojed hund

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge nu

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!