Dogue de Bordeaux

Dogue de Bordeaux

Racehundens struktur: Hannerne kan ha en højde på 61 til 69 centimeter høy. Tæverne er 58 til 66 centimeter høy. Hannerne er 50 til 52 kg tunge når fuld vokset. Tæverne er så tungt som 45 til 50 kg tunge når fuld vokset. Pælsen på dogue de bordeaux er kort.

Forskellige info om dogue de bordeaux: Prisen på en dogue de bordeaux hunderace er 14000 kroner. Hunde sælges af seriøse opdrættere normalt koste mere end dem, der sælges af ejere, der ikke gør aktiv forædling. Hunderacen er smuk populære og nokså enkel å finde til salgs. Dogue de Bordeaux er også kendt som French Mastiff. American hundens race navn på dogue de bordeaux er Dogue de Bordeaux.

Sundhed hos dogue de bordeaux: Desværre kan nogle hunde få sundhedsproblemer.

Denne hunderacen har medium intelligens til andre racer.

Dogue de Bordeaux mister medium af sin pæls. Hunden kræver beskedne pelsstell.

Dogue de Bordeaux bedst egnet til erfarne, så den kan være tidkrævende å dressere. Hunderacen er mer sensibel til end andre racer. Disse dyr er ikke de mest energiske hund i verden. Hunderacen kræver en god del af fysisk træning.

Er i sin natur meget aggressive over for andre hunde. Hunde er gode med børn. Hunde har ikke helt udtalt rovdyr instinkter.

De skaber beskedne støj. Dogue de Bordeaux trives ikke så godt i varmen. De holde op tidspunkt i nærheden af ejeren, snarere end at undslippe langs om ekspeditioner.

Klassificering: Dogue de Bordeaux er includert i registeret til Fédération Cynologique Internationale. De er plassert i seksjon «molosser» (2.2) i gruppen «pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder». Fédération Cynologique Internationale identifikation for dogue de bordeaux er 116 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2008-11-04. AKC (American Kennel Club) har satt hunderacen i «brukshunde». UKC (United Kennel Club) har hunderacen i «vagthunde».

Dogue de Bordeaux er en glimrende vagthund. Dette er en vag form for hund hund Sharp vage og formålet er at have en afskrækkende virkning og eventuelle angreb.

Dogue de Bordeaux er blevet brugt som kamphund. Hundekamper bruges til underholdning og til at tjene penge, og kan generere indtægter for involvertelir indstillet til kampen, ofte med døden til følge. Det er forbudt mod hundekampe i de fleste lande i verden.

Disse hunde er kendt for at savle en god del.

Dogue de Bordeaux har sin oprindelse fra Frankrig.

Dogue de Bordeaux fotos

Dogue de Bordeaux Dogue de Bordeaux Dogue de Bordeaux

Relaterte racer

Under udvalgte racer udseende dogue de bordeaux:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Engelsk bulldog
Engelsk bulldog

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen ekstra penge

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!