Hund

Hund

Hunden (tamhunden) kaldes menneskets bedste ven. Dens videnskabelige navn er Canis lupus familiaris og er en spekulerer af uønskede gråulvene. Vores domestiserte hunden er menneskets bedste følgesvend af alle dyr på alle tidspunkter.

Vores tamhunder har en vigtig plads i menneskets historie, lige siden den blev tæmmet for 15.000 år siden Det har hjulpet mennesker over hele verden til løse vanskelige udfordringer, såsom at skræmme væk prædatorer, dyr pleje, og i transportsektoren. For eksempel, er den anslåede udvandring over Bering Strædet ikke havde været mulig uden sled hunde.

Hunden hjælper også folk i dagens samfund, og er ud over at være en følgesvend og Selskab hund, udføre de mange nyttige roller for os mennesker. De udfører opgaver i forbindelse med jagt, Gjeting, beskyttelse, vagt, og dermed at hjælpe handicappede personer. Det er anslået, at der er 400 millioner hunde i verden. De findes i en bred vifte af farver, størrelser, og med vidt forskellige egenskaber. Med selektiv avl, vi har formet hunderacer, som er blevet sat til at løse specifikke opgaver.

Hund foto

Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund Hund

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen ekstra penge

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!