Engelsk setter

Engelsk setter

Engelsk setter udseende: Engelsk setter er en stor hund. Hannerne er fra 61 til 69 centimeter høy. Tæverne kan ha en højde på 58 til 66 centimeter høy. Hannerne er 25 til 36 kilogram. Tæverne er 18 til 32 kilogram. Hunden har store hængende ører. Beina er generelt normalt lang. Engelsk setter har en smuk vanlig krop. Halen er normal lang og hengende. Pælsen på engelsk setter er halvlang.

Ekstra information om hunden: Den anslåede alder for en engelsk setter er 10 til 12 år. Racen er smuk populære og nokså let å oppdage i salg annoncer.

Sundhedsproblemer hos engelsk setter: Desværre kan nogle hunde få problemer med sundhed. Engelsk setter er en hund som har problemer med hoftedyslepsi. Blandt de større hunderacer er desværre hoftedyslepsi en typisk sygdom.

Denne racehund har normal intelligens i modsætning til andre hunderacer.

Engelsk setter mister normal af sin pæls. Dyret kræver normal med pleie af pelsen.

Engelsk setter er normal kompliceret å dressere. Racen er mer sanselig i modsætning til end andre hunderacer. Dette er temmelig energiske dyr og har ingen problemer med at tilslutte sig den lange og krævende vandreture. Racen kræver alle de overskydende af trim.

Hundene er generelt lyse understreget mod ukendte mennesker. Aldrig uartig over den anden hunde. Disse hunde er børnevenlige og er fremragende i familier med børn.

. Kan leve i koldt klima. De kan løbe væk, hvis lejlighed byder sig.

Engelsk setter gruppering: Engelsk setter er godkjent i grupperingen til Internasjonale Kennelklubber. De er plassert i seksjon «iriske og britiske pointere og settere» (7.2) i gruppen «stående fuglehunde». Internasjonale Kennelklubber symbol for engelsk setter er 2 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 1987-06-24. AKC (American Kennel Club) har satt racen i «sport hunder». UKC (United Kennel Club) har racen i «gevær hunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racen som «sport».

Engelsk setter er en fint hunderace til jagt. Settere er jagthunder som lokaliserer jagtbyttet, og viser, jægeren, hvor det er. De jagter på kommando fra jægeren.

Disse hunde er kendt for at savle alle de overskydende.

Engelsk setter oprindeligt fra England.

Engelsk setter fotos

Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter

Lignende hunderacer

Her kan du se lister af hunderacer som har en påmindelse om engelsk setter:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Doberman Pinscher
Doberman Pinscher

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge nu

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!