Schæferhund

Schæferhund

Hundens form: Schæferhund er en stor race. Hanner kan blive 61 til 66 cm høy. Tæver kan blive 56 til 61 cm høy. Hanner er 35 til 39 kg hos voksne. Tæver er 35 til 39 kg hos voksne. Racehunden har store stående op ører. Bena er typisk smuk lang. Schæferhund har en muskulære anatomi. Halen er medium lang og hengende. Denne race har en lidt lang næse. Pælsen på schæferhund er halvlang.

Mere fakta om racehunden: Forudsigelse liv for en schæferhund er 12 til 13 år. Racehunden er attraktive og let å snuse opp i annoncer. Schæferhund er også kendt som Deutscher Schäferhund, Schäferhund. Den engelske kaldenavn på racehunden er German Shepherd Dog.

Sundhed hos schæferhund: Desværre kan nogle hunde få svækket helbred. Schæferhund er en race som har lidelser forbundet med hoftedyslepsi. Det er især store og kæmpe stor Racer som har lidelser forbundet med hoftedyslepsi. Hudlidelser er almindelig hos racehunden. Disse hunde har en tendens til at få volvulus. Mange hunde oplever problemer med sine øjne. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt racehunden.

Schæferhund er en af de racehunder med høyest IQ. Hvis en sådan race ikke stimuleres mentalt kan den få udfordringer at tilpasse seg.

Schæferhund mister meget, meget pæls. Dyret kræver medium med stell af pelsen.

Schæferhund er meget lettlært og overhode ikke problem-fyldt å dressere. Dette er en god hund for uerfarne. Schæferhund er en overfølsom hund g det er derfor let modtagelige for træning. Dette er temmelig energiske dyr og har ingen problemer med at tilslutte sig den lange og krævende vandreture. Racehunden kræver et parti af bæredygtig træning .

Hundene er forsigtige om ukendte mennesker. Ikke aggressive over for andre hunde. Hunde er gode med børn. Tendensen til at opføre sig som et rovdyr er i højeste grad i nærværelse af andre hunder. Hunde af denne race har en stærk tendens til at tygge

Disse hunde er kendt for at skabe mye støj. Kan leve i koldt klima. De er meget legesyge hvis de opfordres til noget. De har ikke nogen særlig lyst til at lægge ud på lange ture og vandre langt væk fra familien.

Godkendte kennel klubber: Schæferhund er akseptert i databasen til F.C.I.. De er plassert i seksjon «fårehunder» (1.1) i gruppen «bruks- og hyrdehunder». F.C.I. mærke for schæferhund er 166 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 1991-03-23. AKC (American Kennel Club) har satt racehunden i «hyrdehunder». UKC (United Kennel Club) har racehunden i «hyrdehunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racehunden som «hyrdehunde».

Schæferhund er egnede som politihund. Disse hunde er egnede til politimæssige opgaver, der går på at sikre den offentlige orden. De beskytter officer og arbejder afskrækkende.

Schæferhund er en hyrdehund. Kooli, Kelpie og grænsen Collie er de tre mest populære hyrde hunde i verden.

Schæferhund er en vagthund. Det kan angribe indtrængere og forsvare ejeren og hans interesser.

Schæferhund kommer fra Tyskland.

Schæferhund foto

Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund Schæferhund

Beslektede racehunder

Under et udvalg racehunder med ligheder til schæferhund:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Siberian Husky
Siberian Husky

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Deltidsjob

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!