Golden Retriever

Golden Retriever

Golden Retriever anatomi: Golden Retriever er en stor hund. Hanner er 58 til 61 cm høy. Tæver er 56 til 58 cm høy. Hanner kan veje fra 29 til 34 kilo. Tæver kan veje fra 25 til 29 kilo. Hunden har store hængende ører. Beina er normalt normalt lang. Golden Retriever har en til en vis grad vanlig form. Halen er kort og hengende. Pælsen på golden retriever er halvlang.

Forskelligartet information om hunden: Forventet alder for en golden retriever er 10 til 12 år. Prisen på en golden retriever hund er 11900 kroner. Hund til salg kan have forskellige priser på forskellige steder på grund af forskellige efterspørgsel på markedet. Racen er elskede og let å oppdrive i annoncer.

Sundhed hos golden retriever: Desværre kan en betydelig del hunde af racen få problemer med sundhed. Golden Retriever er en hund som har lidelser forbundet med hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi er en unormal dannelsen af bækken væv, der kan forårsage lammelser og smertefuld arthritis. Denne racen kan få PRA sygdom. En slik sygdom forårsager blindhed. Progressiv retinal atropi svækker den bilaterale degeneration af nethinden. Katarakt er en sygdom som golden retriever ofte får. Dette er en sygdom i øyet. Øjensygdomme vil normalt reducere den visuelle evne til hunden. Hudrelaterte problemer er standard hos racen. Racen kan få epilepsi. Mange hunde oplever problemer med sine øjne. Hjertefeil og hjertestopp er en hyppig sygdom hos denne hund. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt racen.

Golden Retriever er nogle af de hunderacer med høyest IQ. Hvis en sådan hund ikke stimuleres mentalt kan den få problemer at tilpasse seg.

Golden Retriever mister voldsomt, meget pæls. Racen er derfor ikke det bedste valg for allergikere. Dyret kræver moderat med pleie af pelsen.

Golden Retriever er voldsomt lettlært og overhode ikke problem-fyldt å dressere. Dette er en god hund for uerfarne. Golden Retriever er nogle af de hunderacer som er minst følsom og håndterer derfor sitt miljø. Dette er temmelig energiske dyr og har ingen problemer med at tilslutte sig den lange og krævende vandreture. Racen kræver masser af fysisk træning.

Hunde er generelt voldsomt lyse understreget af naturen, og er på ingen måde aggressiv eller reserveret mod ikke-familiemedlemmer. Aldrig uartig over den anden hunde. Disse hunde er børnevenlige og er fremragende i familier med børn. Hunde af denne hund har en stærk tendens til at sip med din mund i spil

Disse hunde kan skabe meget støy. Kan leve i koldt klima. De er voldsomt legesyge hvis de opfordres til noget. De har ikke nogen særlig lyst til at lægge ud på lange ture og vandre langt væk fra familien.

Golden Retriever klassificering: Golden Retriever er inbefattet i grupperingen til FCI. De er plassert i seksjon «retrivere» (8.1) i gruppen «apporterende hunde». FCI symbol for golden retriever er 111 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 1987-06-24. AKC (American Kennel Club) har satt racen i «sport hunder». UKC (United Kennel Club) har racen i «gevær hunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racen som «sport».

Golden Retriever er en fantastisk hund til jagt. Retrivere kaldes apporterande hunde. De hjælper med jægeren at finde og få ændret.

Golden Retriever har sin oprindelse fra Storbritannien.

Golden Retriever fotos

Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever

Tilsvarende hunderacer

Her kan du se en række hunderacer der ligner golden retriever:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Golden Retriever
Golden Retriever

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge online

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!