Gordon Setter

Gordon Setter

Racehundens struktur: Gordon Setter er en stor hunderace. Hannerne kan blive 61 til 69 centimeter høy. Tæverne er 58 til 66 centimeter høy. Hannerne bruger at afveje 25 til 36 kg. Tæverne er så tungt som 20 til 32 kg. Gordon setter har meget store hængende ører. Føttene er som regel snarere lang. Gordon Setter har en snarere vanlig bygning. Halen er kort og hengende. Pælsen på gordon setter er halvlang.

Mere info om gordon setter: Forudsigelse år at leve for en gordon setter er 10 til 12 år. Hunderacen er snarere populære og nokså enkel å snuse opp til salgs.

Sundhed hos gordon setter: Desværre kan nogle hunde af racen få helbredsproblemer. Gordon Setter er en hunderace som har sundhedsmæssige problemer i forbindelse med hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi kan foruden andre bivirkninger, såsom pest i ryggen.

Denne hunderacen har medium intelligens til andre racer.

Gordon Setter mister medium af sin pæls. Dyret kræver medium med pelsstell.

Gordon Setter er ikke tidkrævende å dressere, og du behøver ikke nødvendigvis at have hund oplever at få en hund af denne hunderace. Hunderacen er mer overfølsom til end andre racer. Disse hunde har masser af energi. Hunderacen kræver masser af fysisk træning.

Hundene er forsigtige om gæster. Kan være lidt aggressiv over andre hunde. Hunde er gode med børn.

. Kan leve i koldt klima. De er rigelige legesyge hvis de opfordres til noget. De kan løbe væk, hvis lejlighed byder sig.

Klassificering: Gordon Setter er includert i registeret til Fédération Cynologique Internationale. De er plassert i seksjon «pointere» (7.1) i gruppen «stående fuglehunde». Fédération Cynologique Internationale ID for gordon setter er 6 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 1987-06-14. AKC (American Kennel Club) har satt hunderacen i «sport hunder». UKC (United Kennel Club) har hunderacen i «gevær hunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert hunderacen som «sport».

Gordon Setter er en glimrende jagt hund. Settere er jagthunder som lokaliserer jagtbyttet, og viser, jægeren, hvor det er. De jagter på kommando fra jægeren.

Gordon Setter har sin oprindelse fra Skotland.

Gordon Setter fotos

Gordon Setter Gordon Setter Gordon Setter Gordon Setter

Relaterte racer

Nedenfor er et lille udvalg racer ligesom gordon setter:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Dachshund
Dachshund

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen ekstra penge

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!