Granddanois

Granddanois

Racehundens form: Granddanois er en enorm hunderace. Hanner er 69 til 74 cm høy. Tæver kan blive 64 til 69 cm høy. Hanner er 54 til 91 kg. Tæver vil 45 til 59 kg. Granddanois har store hengende men ofte beskæres de ører. Føttene er typisk meget lang. Granddanois har en muskulære anatomi. Halen er kort og hengende. Denne hunderace har en lidt lang næse. Pælsen på granddanois er kort.

Forskelligartet info om granddanois: Forventet år at leve for en granddanois er 8 til 12 år. Hunderacen er efterspurgte og enkel å oppdrive i annoncer. Dette hunderace er også omtalt som Deutsche Dogge, Grand Dianos. Kaldenavn på engelsk på granddanois er Great Dane.

Sundhed hos granddanois: Desværre kan nogle få helbredsproblemer. Granddanois er en hunderace som har lidelser forbundet med hoftedyslepsi. Det er hoftedyslepsi som er den mest almindelige årsag til artrit i hoften på hunden. Disse hunde har en tendens til at få volvulus. Det kan være fatalt for hunden. Hjertefeil og hjertestopp er en hyppig pest hos denne hunderace. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt hunderacen.

Denne hunderacen har normale IQ til andre racer.

Granddanois mister normale af sin pæls. Dyret kræver normale med pelsstell.

Granddanois er ikke problem-fyldt å dressere, og du behøver ikke nødvendigvis at have hund oplever at få en hund af denne hunderace. Granddanois er en af de racer som er minst følsom og håndterer derfor sitt miljø. Hunderacen kræver meget af bæredygtig træning .

Hundene er forsigtige om ukendte. Kan være lidt aggressiv over andre hunde. Hunde er gode med børn. Dette dyr kan ha rovdyr opførsel.

De skaber beskedne støj. Ekstrem kulde er ikke noget for disse hunde. De er meget legesyge hvis de opfordres til noget. De har ikke nogen særlig lyst til at lægge ud på lange ture og vandre langt væk fra familien.

Gruppering af granddanois: Granddanois er opptatt i registeret til F.C.I.. De er plassert i seksjon «molosser» (2.2) i gruppen «pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder». F.C.I. ID for granddanois er 235 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2001-03-13. AKC (American Kennel Club) har satt hunderacen i «brukshunde». UKC (United Kennel Club) har hunderacen i «vagthunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert hunderacen som «brukshunder».

Disse hunde er kendt for at slagge meget.

Granddanois skabt i Tyskland.

Granddanois fotos

Granddanois Granddanois Granddanois Granddanois Granddanois Granddanois Granddanois Granddanois Granddanois Granddanois Granddanois Granddanois

Beslektede racer

Nedenfor er en liste over racer der ligner granddanois:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Lhasa Apso
Lhasa Apso

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge online

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!