Greyhound

Greyhound

Hundens form: Greyhound er en mellemstor race. Hanner er 69 til 76 cm høy. Tæver kan blive 69 til 71 cm høy. Hanner kan veje fra 29 til 32 kg hos voksne. Tæver er 27 til 29 kg hos voksne. Racehunden har lille fold ører. Bena er typisk voldsomt lang. Greyhound har en slank anatomi. Halen er medium lang og hengende. Denne race har en lidt lang næse. Pælsen på greyhound er kort.

Anden fakta om racehunden: Beregnet liv for en greyhound er 10 til 12 år. Racehunden er til en vis grad attraktive og nokså let å finde til salg. Dette race har også andre navn: English Greyhound. Den engelske kaldenavn på racehunden er Greyhound.

Sundhed hos greyhound: Desværre kan en betydelig del hunde af racen få svag sundhed. Disse hunde har en tendens til at få volvulus.

Denne racen har medium IQ sammenlignet med andre racehunder.

Racehunden er hypoallergenisk. Når vi siger, at en hund er allergi-venligt og hypoallergenic betyder ikke, at det aldrig vil give en allergisk reaktion blandt allergi, men simpelthen, at man kan forvente en mildere Reaktion end andre hunde. Greyhound mister medium af sin pæls. Hunden kræver små stell af pelsen.

Racehunden er mer fintfølende sammenlignet med end andre racehunder. Racehunden kræver medium bæredygtig træning .

Hundene er forsigtige om ikke-familiemedlemmer. Aldrig uartig over den anden hunde. Hunde er gode med børn. Tendensen til at opføre sig som et rovdyr er i højeste grad i nærværelse af andre hunder.

De skaber små støj. Greyhound liger varmen bedre end de fleste racehunder. De er voldsomt legesyge hvis de opfordres til noget. De kan løbe væk, hvis lejlighed byder sig.

Godkendte kennel klubber: Greyhound er akseptert i databasen til F.C.I.. De er plassert i seksjon «korthåret mynde» (10.3) i gruppen «mynde». F.C.I. antal for greyhound er 158 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 1987-06-24. AKC (American Kennel Club) har satt racehunden i «støvere». UKC (United Kennel Club) har racehunden i «mynderne og pariahunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racehunden som «støvere».

Greyhound er en jagthund. En mynde er voldsomt hurtigt og har godt syn sammenlignet med anden .

Greyhound kommer fra England.

Greyhound foto

Greyhound Greyhound Greyhound Greyhound Greyhound

Beslektede racehunder

Her kan du se et udvalg racehunder i forbindelse med greyhound:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen ekstra penge

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!