Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Tjen penge
Blive rig? Tjen penge online Aktiehandel Dropshipping Social trading Jobmuligheder Deltidsjob

Havaneser

Havaneser

Hundens struktur: Havaneser er en hunderace. Hannerne kan ha en højde på 20 til 30 centimeter høy. Tæverne er 20 til 28 centimeter høy. Hannerne bruger at afveje 3 til 6 kg tunge når fuld vokset. Tæverne veje 3 til 5 kg tunge når fuld vokset. Racehunden har store hængende ører. Havaneser har en nem bygning. Halen er kort og krummet. Næsenpartiet er snarere kort. Pælsen på havaneser er langhåret og sjeggete i ansigtet.

Forskellige fakta om racehunden: Prisen på en havaneser hunderace er 10500 kroner. Hunde sælges af seriøse opdrættere normalt koste mere end dem, der sælges af ejere, der ikke gør aktiv forædling. Racehunden er snarere populære og nokså let å finde i markedet. Havaneser er også benævnt Bichon Havanais. American hundens race navn på racehunden er Havanese.

Sundhed hos havaneser: Desværre kan nogle hunde af racen få betydelige sundhedsmæssige problemer.

Havaneser er en rigelige klogt hunderace. Mental stimulering er afgørende for trivselen.

Racehunden er hypoallergenisk. Hunden, der kaster mindre eller slet ikke, eller at have samme pH som menneskehår vil normalt give en mildere allergisk reaktion, men allergi kan aldrig forvente at finde en hund, som aldrig vil medføre allergiske reaktioner. havaneser mister ikke så meget pæls. Dyret kræver gennemsnitlige med stell af pelsen.

Havaneser er rigelige lettlært og overhode ikke problem å dressere. Dette er en god hund for uerfarne. Havaneser er de racehunder som er minst sensibel og håndterer derfor sitt miljø. Racehunden kræver gennemsnitlige fysisk træning.

Hundene er forsigtige om gæster. Aldrig uartig over den anden hunde. Hunde er gode med børn. Hunde har ikke helt udtalt rovdyr instinkter.

Disse hunde kan skabe meget støy. Ekstrem kulde er ikke noget for disse hunde. Dette er en meget legesyg hund. De har ikke nogen særlig lyst til at lægge ud på lange ture og vandre langt væk fra familien. Hunde af denne hunderace kan ha vanskeligheter til at opholde sig flere timer alene hjemme. Dette er den hund, der kan leve i en lejlighed.

Klassificering: Havaneser er inntatt i databasen til Fédération Cynologique Internationale. De er plassert i seksjon «bichon type» (9.1) i gruppen «selskabshunde». Fédération Cynologique Internationale i.d. for havaneser er 250 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2008-11-04. AKC (American Kennel Club) har satt racehunden i «toy». UKC (United Kennel Club) har racehunden i «selskabshunder». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racehunden som «toy».

Havaneser er fremragende selskabshunder.

Havaneser var forædlet i den Tyrkiet.

Havaneser foto

Havaneser Havaneser

Relaterte racehunder

Har vi opført udvalgte racehunder som svarer til havaneser:

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Tilfældige hund
Australsk Hyrdehund
Australsk Hyrdehund

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.


Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Hunderacer   |   Valutahandel   |   Copyright © 2017 Hunderacer.com