Labrador Retriever

Labrador Retriever

Hundens udseende: Labrador Retriever er en stor hund. Hannerne er 56 til 61 centimeter høy. Tæverne kan ha en højde på 53 til 58 centimeter høy. Hannerne veje 29 til 36 kilogram. Tæverne veje 25 til 32 kilogram. Racehunden har et potentiale til at blive overvægtige, hvis virksomheden ikke får en ordentlig ernæring og passende motion. Racehunden har store hængende ører. Bena er generelt normalt lang. Labrador Retriever har en muskulære krop. Halen er kort og hengende. Pælsen på labrador retriever er kort.

Forskelligartet fakta om racehunden: Forventet liv for en labrador retriever er 10 til 12 år. Racehunden er populære og let å oppdrive til salg.

Sundhedsproblemer hos labrador retriever: Desværre kan mange få betydelige sundhedsmæssige problemer. Labrador Retriever er en hund som lide af hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi er et af de mest studerede veterinære forhold på hunden. Denne racehunden kan få PRA sygdom. Hunde, der lider af denne sygdom bliver ofte blind. Dette er en sygdom, der ikke kan behandles. Katarakt er en sygdom som labrador retriever ofte får. Dette er en sygdom i øyet. Øjensygdomme forhindrer gennemtrængning af lys og kan forårsage alvorlige øjenproblemer. Disse hunde har en tendens til at få volvulus. Mange hunde oplever problemer med sine øjne.

Labrador Retriever er mellem racehunder med høyest intelligens. Hvis en sådan hund ikke stimuleres mentalt kan den få udfordringer at tilpasse seg.

Labrador Retriever mister gennemsnitlige af sin pæls. Hunden kræver små stell af pelsen.

Labrador Retriever er meget lettlært og overhode ikke vanskeligt å dressere. Dette er en god hund for uerfarne. Disse hunde har masser af energi. Racehunden kræver alle de overskydende af trim.

Hunde er generelt meget behagelig af naturen, og er på ingen måde aggressiv eller reserveret mod outsidere. Ikke aggressive over for andre hunde. Disse hunde er børnevenlige og er fremragende i familier med børn. Dette dyr kan ha rovdyr opførsel. Hunde af denne hund har en stærk tendens til at tygge på alt det kommer på tværs

Disse hunde kan skabe meget støy. Kan leve i koldt klima. Dette er en meget legesyg hund. Disse hunde skal holdes på en snor, om ikke kan de løbe væk.

Labrador Retriever gruppering: Labrador Retriever er inntatt i databasen til Internasjonale Kennelklubber. De er plassert i seksjon «retrivere» (8.1) i gruppen «apporterende hunde». Internasjonale Kennelklubber i.d. for labrador retriever er 122 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 1987-06-24. AKC (American Kennel Club) har satt racehunden i «sport hunder». UKC (United Kennel Club) har racehunden i «gevær hunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racehunden som «sport».

Labrador Retriever er egnede som politihund. Racehunden passer som bombe hunde og narkotika hunde i politiet.

Labrador Retriever er en overlegen hund til jagt. Retrivere kaldes apporterande hunde. De reagerer godt til verbale kommandoer og hånd-signaler og lyde.

Labrador Retriever var forædlet i den England.

Labrador Retriever foto

Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever Labrador Retriever

Lignende racehunder

Har vi opført lister af racehunder som har en påmindelse om labrador retriever:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Rottweiler
Rottweiler

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen ekstra penge

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!