Miniature Pinscher

Miniature Pinscher

Hundens udseende: Hannerne er 25 til 33 centimeter høy. Tæverne kan ha en højde på 25 til 28 centimeter høy. Hannerne kan veje fra 4 til 5 kilo. Tæverne veje 4 til 4 kilo. Racehunden har et potentiale til at blive overvægtige, hvis virksomheden ikke får en ordentlig ernæring og passende motion. Pælsen på miniature pinscher er kort.

Forskelligartet fakta om racehunden: Racehunden er populære og let å oppdrive i markedet. Dette renracet hund har også andre navn: Zwergpinscher. Engelsk betegnelse på racehunden er Miniature Pinscher.

Sundhedsproblemer hos miniature pinscher: Desværre kan en betydelig del hunde af racen få betydelige sundhedsmæssige problemer. Racehunden kan få epilepsi. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt racehunden.

Denne racen har gennemsnitlige intelligens sammenlignet med andre racehunder.

Miniature Pinscher mister gennemsnitlige af sin pæls. Hunden kræver små stell af pelsen.

Miniature Pinscher er gennemsnitlige problem å dressere. Miniature Pinscher er en følsom hund g det er derfor let modtagelige for uddannelse. Disse hunde har masser af energi. Racehunden kræver små trim.

Hundene er forsigtige om ikke-familiemedlemmer. Er i sin natur meget aggressive over for andre hunde. Hunde er gode med børn.

Disse hunde er kendt for at skabe mye støj. Disse hunde liger ikke koldt klima. De er voldsomt legesyge hvis de opfordres til noget. De har ikke nogen særlig lyst til at lægge ud på lange ture og vandre langt væk fra familien. Dette er den hund, der kan leve i en lejlighed.

Miniature Pinscher og kennelklubber: Miniature Pinscher er inntatt i databasen til Internasjonale Kennelklubber. De er plassert i seksjon «pinscher- og schnauzer hunde» (2.1) i gruppen «pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder». Internasjonale Kennelklubber i.d. for miniature pinscher er 185 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2007-03-06. AKC (American Kennel Club) har satt racehunden i «toy». UKC (United Kennel Club) har racehunden i «selskabshunder». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racehunden som «toy».

Miniature Pinscher var forædlet i den Tyskland.

Miniature Pinscher foto

Miniature Pinscher Miniature Pinscher Miniature Pinscher

Lignende racehunder

Har vi opført nogle andre racehunder med de samme egenskaber som miniature pinscher:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Dachshund
Dachshund

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge online

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!