Poodle

Poodle

Poodle struktur: Pælsen på poodle er halvlang.

Ekstra information om hunden: Racen er populære og let å oppdage i markedet. Dette hunderace har også andre navn: Caniche. American hundens race navn på hunden er Poodle.

Sundhed hos poodle: Desværre kan en betydelig del hunde af racen få problemer med sundhed.

Poodle er de hunderacer med høyest intelligens. Hvis en sådan hunderace ikke stimuleres mentalt kan den få problemer at tilpasse seg.

Racen er hypoallergenisk. Hypoallergenic er et begreb, der blev brugt første gang i markedsføring at beskrive de allergi-venlig kosmetik og tekstiler. Ordet kommer fra Hypo Hvilket på græsk betyder under normale. poodle mister ikke så meget pæls. Dyret kræver normal med pleie af pelsen.

Poodle er voldsomt lettlært og overhode ikke problem å dressere. Dette er en god hund for uerfarne. Poodle er de hunderacer som er minst sanselig og håndterer derfor sitt miljø. Dette er temmelig energiske dyr og har ingen problemer med at tilslutte sig den lange og krævende vandreture. Racen kræver normal fysisk træning.

Hundene er forsigtige om ikke-familiemedlemmer. Aldrig uartig over den anden hunde. Hunde er gode med børn. Dette dyr kan ha rovdyr opførsel.

Dette er en meget legesyg hund. De har ikke nogen særlig lyst til at lægge ud på lange ture og vandre langt væk fra familien. Hunde af denne hunderace kan ha vanskeligheter til at opholde sig flere timer alene hjemme.

Klassificering: Poodle er godkjent i grupperingen til Fédération Cynologique Internationale. De er plassert i seksjon «pudel» (9.2) i gruppen «selskabshunde». Fédération Cynologique Internationale symbol for poodle er 172 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2007-03-06. AKC (American Kennel Club) har satt racen i «toy». UKC (United Kennel Club) har racen i «selskabshunder». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racen som «toy».

Poodle er fremragende selskabshunder.

Poodle oprindeligt fra Frankrig.

Poodle fotos

Poodle Poodle Poodle Poodle Poodle

Relaterte hunderacer

Her kan du se udvalgte hunderacer som svarer til poodle:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Pomeranian
Pomeranian

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge nu

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!