Mops

Mops

Hundens anatomi: Hanner kan ha en højde på 30 til 36 cm høy. Tæver er 25 til 30 cm høy. Hanner er 6 til 8 kilo. Tæver er 6 til 8 kilo. Racehunden har et potentiale til at blive overvægtige, hvis virksomheden ikke får en ordentlig ernæring og passende motion. Pælsen på mops er kort.

Forskellige fakta om racehunden: Racehunden er attraktive og let å finde i annoncer. Mops er også kendt som Mops, Carlino. Engelske navn på racehunden er Pug.

Sundhed hos mops: Øjenlåg problemer er ikke ualmindeligt. Mange hunde oplever problemer med sine øjne. Hjertefeil og hjertestopp er en hyppig sygdom hos denne hund. Heteslag forekomme hyppigere end i andre racehunder. Problemer med åndedrætsorganerne kan forekomme. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt racehunden.

Denne racen har medium IQ sammenlignet med andre racehunder.

Mops mister meget, meget pæls. Hunden kræver små stell af pelsen.

Mops er medium problem-fyldt å dressere. Racehunden er mer sensibel sammenlignet med end andre racehunder. Racehunden kræver små fysisk træning.

Hunde er generelt meget behagelig af naturen, og er på ingen måde aggressiv eller reserveret mod ukendte mennesker. Ikke aggressive over for andre hunde. Hunde er gode med børn.

Disse hunde kan skabe meget støy. Ekstrem kulde er ikke noget for disse hunde. Dette er en meget legesyg hund. De har ikke nogen særlig lyst til at lægge ud på lange ture og vandre langt væk fra familien. Hunde af denne hund kan ha vanskeligheter til at opholde sig flere timer alene hjemme. Dette er den hund, der kan leve i en lejlighed.

Mops klassificering: Mops er akseptert i databasen til FCI. De er plassert i seksjon «små molossere» (9.11) i gruppen «selskabshunde». FCI i.d. for mops er 253 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 1987-06-24. AKC (American Kennel Club) har satt racehunden i «toy». UKC (United Kennel Club) har racehunden i «selskabshunder». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racehunden som «toy».

Mops er fremragende selskabshunder.

Mops kommer fra Storbritannien.

Mops foto

Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops

Tilsvarende racehunder

Har vi opført en række racehunder med samme anvendelse som mops:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Pomeranian
Pomeranian

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge nu

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!