Rottweiler

Rottweiler

Racehundens form: Rottweiler er en stor race. Hanner kan blive 61 til 69 cm høy. Tæver kan blive 56 til 64 cm høy. Hanner er 43 til 59 kg hos voksne. Tæver vil 39 til 54 kg hos voksne. Hunderacen har et potentiale til at blive overvægtige, hvis virksomheden ikke får en ordentlig ernæring og passende motion. Rottweiler har store semi-hængende ører. Føttene er typisk normalt lang. Rottweiler har en muskulære anatomi. Halen er lang og hengende. Næsenpartiet er smuk kort. Pælsen på rottweiler er kort.

Mere info om rottweiler: Forudsigelse år at leve for en rottweiler er 10 til 12 år. Hunderacen er efterspurgte og enkel å snuse opp til salg.

Sundhed hos rottweiler: Desværre kan nogle hunde få reduceret sundhed . Rottweiler er en race som er plaget med hoftedyslepsi. Det er hoftedyslepsi som er den mest almindelige årsag til artrit i hoften på hunden. Hundene kan få problemer med lavt stofskifte. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt hunderacen.

Rottweiler er en af de racer med høyest IQ. Hvis en sådan race ikke stimuleres mentalt kan den få problemer at tilpasse seg.

Rottweiler mister normale af sin pæls. Hunden kræver beskedne pelsstell.

Rottweiler er ikke udfordrende å dressere, og du behøver ikke nødvendigvis at have hund oplever at få en hund af denne race. Hunderacen er mer overfølsom til end andre racer. Hunderacen kræver et parti af bæredygtig træning .

Tendens til at være aggressiv andre hunde. Hunde er gode med børn. Dette dyr kan ha rovdyr opførsel.

Disse hunde kan skabe meget støy.

Godkendte kennel klubber: Rottweiler er opptatt i registeret til F.C.I.. De er plassert i seksjon «molosser» (2.2) i gruppen «pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder». F.C.I. mærke for rottweiler er 147 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2000-04-06. AKC (American Kennel Club) har satt hunderacen i «brukshunde». UKC (United Kennel Club) har hunderacen i «vagthunde».

Rottweiler er egnede som politihund. Disse hunde er egnede til politimæssige opgaver, der går på at sikre den offentlige orden. De beskytter officer og arbejder afskrækkende.

Rottweiler er en vagthund. Dette er en vag form for hund hund Sharp vage og formålet er at have en afskrækkende virkning og eventuelle angreb.

Rottweiler skabt i Tyskland.

Rottweiler fotos

Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler

Beslektede racer

Listen nedenfor viser et udvalg racer med ligheder til rottweiler:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Maltese
Maltese

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge nu

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!