Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund

Sankt bernhardshund anatomi: Sankt bernhardshund er en enorm racehund. Hanner er 64 til 69 cm høy. Tæver er 58 til 64 cm høy. Hanner er 50 til 91 kg tunge. Tæver kan veje fra 50 til 91 kg tunge. Hunden har store hængende ører. Beina er normalt meget lang. Sankt bernhardshund har en massive form. Halen er moderat lang og hengende. Næsenpartiet er smuk kort. Pælsen på sankt bernhardshund er halvlang.

Anden information om hunden: Beregnet alder for en sankt bernhardshund er 8 til 10 år. Racen er elskede og let å finde på markedet. Sankt bernhardshund er også kendt som St.Bernhardshund, Bernhardiner, Saint Bernard Dog, Alpine Mastiff, Talhund, Bauernhund. Engelsk race navn på hunden er Saint Bernard.

Sundhed hos sankt bernhardshund: Desværre kan nogle hunde få sundhedsproblem. Sankt bernhardshund er en racehund som er plaget af hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi er en unormal dannelsen af bækken væv, der kan forårsage lammelser og smertefuld arthritis. Problemer med huden er standard hos racen. Øjenlåg problemer er ikke ualmindeligt. Disse hunde har en tendens til at få volvulus. Hjertefeil og hjertestopp er en hyppig sygdom hos denne racehund. Det har også været en række andre sundhedsproblemer blandt racen.

Denne racehund har moderat IQ i modsætning til andre hunderacer.

Sankt bernhardshund mister meget, meget pæls. Racen er derfor ikke det bedste valg for allergikere. Hunden kræver minimal pleie af pelsen.

Sankt bernhardshund er moderat omfattende å dressere. Racen er mer fintfølende i modsætning til end andre hunderacer. Disse dyr er ikke de mest energiske hund i verden. Racen kræver minimal fysisk træning.

Hundene er normalt velgjørende mod ukendte mennesker. Aldrig uartig over den anden hunde. Hunde er gode med børn.

Disse hunde kan skabe meget støy. Sankt bernhardshund passer ikke ind i varme klimaer. Disse hunde kan håndtere ekstrem kulde meget godt. De har ikke nogen særlig lyst til at lægge ud på lange ture og vandre langt væk fra familien.

Gruppering: Sankt bernhardshund er inbefattet i grupperingen til FCI. De er plassert i seksjon «molosser» (2.2) i gruppen «pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder». FCI I.D. for sankt bernhardshund er 61 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 2003-10-29. AKC (American Kennel Club) har satt racen i «brukshunde». UKC (United Kennel Club) har racen i «vagthunde». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racen som «brukshunder».

Disse hunde er kendt for at slagge en mængde.

Sankt bernhardshund har sin oprindelse fra Schweiz.

Sankt bernhardshund fotos

Sankt bernhardshund Sankt bernhardshund Sankt bernhardshund Sankt bernhardshund Sankt bernhardshund Sankt bernhardshund Sankt bernhardshund Sankt bernhardshund Sankt bernhardshund Sankt bernhardshund Sankt bernhardshund Sankt bernhardshund

Tilsvarende hunderacer

Her er et lille udvalg med hunderacer som har ligheder med sankt bernhardshund:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Cairn Terrier
Cairn Terrier

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen ekstra penge

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!