Tibet-spaniel

Tibet-spaniel

Tibet-spaniel struktur: Tibet-spaniel er en hunderace. Hannerne kan ha en højde på 23 til 25 centimeter høy. Tæverne er 23 til 25 centimeter høy. Hannerne bruger at afveje 5 til 7 kg tunge når fuld vokset. Tæverne er 5 til 7 kg tunge når fuld vokset. Pælsen på tibet-spaniel er halvlang.

Forskellige information om hunden: Racen er snarere populære og nokså let å finde i markedet.

Sundhed hos tibet-spaniel: Desværre kan nogle hunde af racen få sundhedsproblem. Tibet-spaniel er en hunderace som kæmper med hoftedyslepsi. Blandt de større hunderacer er desværre hoftedyslepsi en typisk sygdom. Denne racen kan få PRA sygdom. En slik sygdom forårsager blindhed. Progressiv retinal atropi forårsager progressivt syn.

Tibet-spaniel er en rigelige klogt hunderace. Mental stimulering er afgørende for trivselen.

Tibet-spaniel mister normal af sin pæls. Dyret kræver normal med pleie af pelsen.

Tibet-spaniel er ikke problem å dressere, og du behøver ikke nødvendigvis at have hund oplever at få en hund af denne hunderace. Racen er mer sensibel i modsætning til end andre hunderacer. Racen kræver minimal fysisk træning.

Hundene er forsigtige om gæster. Ikke aggressive over for andre hunde. Disse hunde er børnevenlige og er fremragende i familier med børn.

. Kan leve i koldt klima. De er rigelige legesyge hvis de opfordres til noget. Disse hunde skal holdes på en snor, om ikke kan de løbe væk. Hunde af denne hunderace kan ha vanskeligheter til at opholde sig flere timer alene hjemme. De kan godt leve i en mindre lejlighed.

Klassificering: Tibet-spaniel er godkjent i grupperingen til Fédération Cynologique Internationale. De er plassert i seksjon «tibetiansk hunderace» (9.5) i gruppen «selskabshunde». Fédération Cynologique Internationale I.D. for tibet-spaniel er 231 og det blev tilføjet til FCI registreringsdatabasen 1987-06-24. AKC (American Kennel Club) har satt racen i «non-sport hunde». UKC (United Kennel Club) har racen i «selskabshunder». CKC (Canadian Kennel Club) har gruppert racen som «ikke-sport».

Tibet-spaniel er fremragende selskabshunder.

Tibet-spaniel oprindeligt fra Tibet.

Relaterte hunderacer

Her er udvalgte hunderacer udseende tibet-spaniel:

Hunderacer
Liste over racer
Find hunderace

Find race
Brug vores søgefunktion og find en hund race som passer dig.

Hund
Dalmatiner
Dalmatiner

find hunderacer tatoveringer penger valutahandel

Racer etter størrelse
Små hunde
Medium hunde
Store hunde
Kæmpehunde

Hunderacer
Selskabshunder
Hyrdehunder
Spidshunder
Jagthunder
Politi hunder
Slædehunder
Kamphund
Primitive
Buskap vagthunde
Racer koldt klima
Racer varmt klima
Ulvekrydsniger
Ser ut som ulv
Legesyge hunder

Tjen penge
1. Bitcoin handel
2. Aktiehandel
3. Social trading
4. Tjen penge online
5. Blive rig?
6. Dropshipping
7. Jobmuligheder i Danmark
8. Tjen penge nu

Popularitet
Populære racehunder
Dyre hunderacer
Sjældne hunderacer

Opførsel
Venlige mod fremmede
Børnevenlige racer
Hunde-venlige racer
Hunderacer som hyler
Stærkt bjeffing

Helse og racehunder
Racer med godt helbred
Allergier
Sundhedsproblemer

Hunde og hundedyr Tamhund
Ikke en hund?
Ville hunde
Ulver
Krydsninger

Race grupperinger
FCI - AKC - UKC - CKC
Copyright © 2018 Hunderacer.com
Opdrættere, kennelklubber og hundeejere er den bedste kilde til information om hundeacer. Vores racebeskrivelser er baseret på information fra flere kilder, og vi forbeholder os ret til fejl. Brug venligst formularen til at indsende en ny racebeskrivelse, hvis du finder fejl eller udeladelser, når du beskriver hundeaser. Tal altid med opdrætteren og kennelkluben før du køber en hvalp eller en bestemt hundeopdræt. Hunde er menneskets bedste ven! Ved hundmodtagelse møder både racerhunde og blandede hunde en usikker fremtid. Det er hunde, der har meget kærlighed at give, men for mange hunde får aldrig chancen. Skal du være en hundejer? Hvorfor ikke redde et liv mens du får en ny bedste ven!